< Till bloggens startsida

Helgen.

Fyllde år i fredags och herrejävlar vilken bra dag det var! Hade en megahåla vid lunchtid och tog mig ner till Haket och mötte upp mamma o company. Hur trevligt som helst. Dagen bjöd också på hur många och fina gåvor som helst och jag vandrade omkring med ett leende på läpparna titt som tätt.

Var hemma vid tre och fick besök av Amanda innan vi gjorde oss redo för en trip till Linneaträdgården för födelsedagsmiddag med finaste vännerna och underbar musik. Kvällen var ännu inte över och vid elvasnåret åkte vi in till staden och hem till Metsi för ytterligare mys innan jag åkte hem några timmar efter midnatt. Upp i ottan för jobb igårmorse och var helt slutkörd när jag kom hem men överraskades då av Sandra och Frida och underbart fina presentilurer. Ni är bäst!

Tog världens snabbaste powernap och gjorde mig redo för festligeheter hos Bella och Felicia som också fyllt år. De bjöd på en himla trevlig kväll och jag var hemma vid tretiden med alltför ömma fötter. 

Det blev även ett arbetspass för mig på Donken i eftermiddags också. Nu är jag hemma och funderar på att sätta på Horrible Bosses och mysa sönder och ladda upp inför de tre kommande skoldagarna. Puss!


Födelsedagsmiddag i Linneaträdgården.
Firis för Bella och Felicia igårkväll.

Kommentarer
Anonym

Vad fick du när du fyllde år?

2012-05-14 @ 08:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback